welke bedrijven horen bij dhl

welke bedrijven horen bij dhl

In dit artikel ontdek je welke bedrijven behoren tot het wereldwijde netwerk van DHL en hoe ze samenwerken om de logistiek te optimaliseren.

DHL is een internationaal bekend logistiek bedrijf dat wereldwijd actief is. Het heeft een uitgebreid netwerk van bedrijven die nauw samenwerken om logistieke oplossingen van wereldklasse te bieden. Door te profiteren van hun wereldwijde expertise en innovatieve aanpak, helpt DHL bedrijven hun logistieke processen te verbeteren en hun goederen snel en efficiënt te verzenden over de hele wereld.

Binnen het DHL-bedrijfsnetwerk zijn er verschillende dochterondernemingen en partners die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van logistiek. Elk bedrijf brengt unieke vaardigheden en ervaringen met zich mee, waardoor DHL de optimale oplossing kan bieden op basis van specifieke behoeften en vereisten van klanten.

De volgende secties zullen je een gedetailleerd inzicht geven in de verschillende bedrijven binnen het DHL-netwerk en wat ze te bieden hebben:

Het DHL-bedrijfsnetwerk

Het DHL-bedrijfsnetwerk is een uitgebreide en wereldwijde operatie die bestaat uit verschillende dochterondernemingen en partners. Deze entiteiten werken nauw samen met DHL om logistieke oplossingen van wereldklasse te bieden. DHL is een toonaangevend bedrijf in de logistieke sector en het DHL-bedrijfsnetwerk is een essentieel onderdeel van hun succes.

De dochterondernemingen van DHL vertegenwoordigen verschillende expertisegebieden binnen de logistiek. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van specifieke diensten en spelen een cruciale rol bij het voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld. Deze dochterondernemingen opereren onder de vlag van DHL en delen dezelfde toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid. Samen vormen ze een geïntegreerd netwerk dat organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun logistieke processen.

Naast de dochterondernemingen werkt DHL ook samen met strategische partners om hun diensten verder uit te breiden en klanten wereldwijd nog beter te bedienen. Deze partners hebben hun eigen waardevolle expertise en middelen, en door samen te werken kunnen ze synergie creëren en innovatieve oplossingen ontwikkelen. DHL-partners maken deel uit van het bredere DHL-netwerk en dragen bij aan de algemene missie om logistiek eenvoudiger en efficiënter te maken.

“Ons bedrijfsnetwerk is de ruggengraat van DHL en stelt ons in staat om uitgebreide en geïntegreerde logistieke oplossingen aan te bieden. Samen met onze dochterondernemingen en partners kunnen we de meest complexe logistieke uitdagingen van onze klanten aanpakken en waarde toevoegen aan hun bedrijven.”

Door het DHL-bedrijfsnetwerk kunnen klanten profiteren van een breed scala aan logistieke diensten, waaronder expressverzending, supply chain management, vrachtvervoer, e-commerce logistiek en meer. Het netwerk stelt DHL in staat om wereldwijd te opereren en klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun zakelijke doelen.

Ontdek het DHL-bedrijfsnetwerk:

 1. DHL Express: Snelle en betrouwbare logistieke oplossingen voor internationale verzending.
 2. DHL Supply Chain: Supply chain management en logistieke diensten voor efficiënt distributie- en voorraadbeheer.
 3. DHL Global Forwarding: Gespecialiseerd in vrachtvervoer via lucht, zee en land met op maat gemaakte logistieke oplossingen.
 4. DHL eCommerce: Logistieke oplossingen voor e-commerce, waaronder fulfilment, retourverwerking en bezorging voor online retailers.
 5. DHL Freight: Uitgebreide transportdiensten en vrachtvervoer over de weg met een wereldwijd netwerk van terminals en hubs.
 6. DHL Global Mail: Internationale postdiensten voor betrouwbare en efficiënte postverzending wereldwijd.
 7. DHL Parcel: Snelle en betrouwbare nationale pakketservice met bezorgdiensten binnen Nederland.
 8. DHL Express Freight: Spoedleveringen en vrachtvervoer op maat voor zendingen die dringend moeten worden bezorgd.
 9. DHL Same Day: Snelle en betrouwbare koeriersdienst voor bezorging op dezelfde dag binnen Nederland.
 10. DHL Parcel International: Betrouwbare internationale bezorgdiensten voor zendingen over de hele wereld.

Met het DHL-bedrijfsnetwerk kunnen klanten vertrouwen op een wereldwijde logistieke partner die hen helpt groeien en succes boeken in een steeds veranderende wereldwijde markt.

DHL Express

DHL Express is een essentieel onderdeel van het DHL-bedrijfsnetwerk en biedt snelle en betrouwbare logistieke oplossingen voor internationale verzending. Met decennia aan ervaring en een wereldwijd netwerk streeft DHL Express ernaar om bedrijven te helpen bij het efficiënt en effectief verzenden van hun goederen naar bestemmingen over de hele wereld.

Of het nu gaat om het leveren van belangrijke documenten of het verzenden van pakketten, DHL Express begrijpt het belang van tijdige bezorging en biedt uitzonderlijke service om aan de behoeften van klanten te voldoen. Met geavanceerde traceer- en traceertechnologieën kunnen zowel verzenders als ontvangers de status van hun zendingen real-time volgen.

Met een uitgebreid assortiment aan verzendopties en internationale diensten, zoals Express Worldwide, Express Envelope en Express Easy, biedt DHL Express flexibele en betrouwbare oplossingen voor allerlei soorten zendingen. Of het nu gaat om kleine pakketten of grotere vracht, DHL Express zorgt ervoor dat uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

“DHL Express staat bekend om zijn wereldwijde expertise en betrouwbaarheid in internationale verzending. We begrijpen dat onze klanten vertrouwen op onze logistieke oplossingen om hun bedrijf te laten groeien en daarom streven we altijd naar uitmuntendheid in alles wat we doen.”

Met DHL Express kunnen bedrijven hun logistieke processen optimaliseren en zich focussen op hun kernactiviteiten. Of het nu gaat om het importeren van producten uit het buitenland of het exporteren van goederen naar nieuwe markten, DHL Express biedt de expertise en mogelijkheden om een soepele en efficiënte internationale verzending te garanderen.

Voordelen van DHL Express:

 • Snelle en betrouwbare levering voor internationale verzending
 • Real-time zendingstracering voor zowel verzenders als ontvangers
 • Een breed scala aan verzendopties en internationale diensten
 • Wereldwijde expertise en ervaring in logistiek
 • Optimalisatie van logistieke processen voor bedrijfsgroei

Met DHL Express kunnen bedrijven profiteren van hoogwaardige logistieke oplossingen voor hun internationale verzendingen. Of het nu gaat om het bereiken van nieuwe markten, het uitbreiden van het klantenbestand of het verbeteren van de klanttevredenheid, DHL Express biedt de juiste tools en services om deze doelen te bereiken.

Verzenden met DHL Express

Als u interesse heeft in het verzenden van uw goederen met DHL Express, kunt u een offerte aanvragen op de officiële website van DHL Express. Voer eenvoudigweg de vereiste informatie in, zoals het ophaal- en afleveradres, de afmetingen en het gewicht van het pakket en de gewenste bezorgservice. Op basis van deze gegevens ontvangt u een prijsopgave en kunt u uw zending inplannen.

DHL Supply Chain

DHL Supply Chain is gespecialiseerd in supply chain management en biedt een breed scala aan logistieke diensten om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun distributie- en voorraadbeheer.

Met jarenlange ervaring en een wereldwijd netwerk van logistieke experts, streeft DHL Supply Chain ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het efficiënt en effectief beheren van hun supply chain. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk bedrijf, of het nu gaat om productie, distributie of retail.

Logistieke Diensten

De logistieke diensten van DHL Supply Chain omvatten onder andere:

 • Transportmanagement: DHL Supply Chain zorgt voor het plannen, organiseren en beheren van transportactiviteiten om ervoor te zorgen dat goederen op tijd en efficiënt op hun bestemming aankomen.
 • Warehouse management: Ze bieden opslagfaciliteiten en beheren de voorraad om een soepele werking van de supply chain te garanderen.
 • Value-added services: DHL Supply Chain biedt een breed scala aan toegevoegde waarde diensten, zoals assemblage, verpakking, labeling en kwaliteitscontrole.
 • Reverse logistics: Ze helpen bedrijven bij het beheren van retourzendingen en het verwerken van teruggestuurde goederen.

“DHL Supply Chain streeft ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun supply chain en het verbeteren van hun operationele efficiëntie. Door onze expertise en wereldwijde aanwezigheid kunnen we logistieke oplossingen van hoge kwaliteit bieden die bedrijven helpen bij het bereiken van hun doelen.” – Naam, Functie bij DHL Supply Chain

Of het nu gaat om het beheren van complexe supply chains, het verbeteren van de voorraadnauwkeurigheid of het implementeren van geavanceerde technologieën, DHL Supply Chain biedt innovatieve en betrouwbare oplossingen die bedrijven helpen om concurrerend te blijven in een snel evoluerende markt.

DHL Global Forwarding

DHL Global Forwarding is een wereldwijde expediteur die gespecialiseerd is in vrachtvervoer via lucht, zee en land. Met hun uitgebreide netwerk en expertise in logistiek bieden ze op maat gemaakte oplossingen om goederen over de hele wereld te transporteren.

Of het nu gaat om grote industriële ladingen of kleine pakketten, DHL Global Forwarding zorgt voor een efficiënte en betrouwbare levering. Ze begrijpen dat vrachtvervoer een cruciale rol speelt in de supply chain en streven ernaar om aan de behoeften van hun klanten te voldoen door hoogwaardige logistieke diensten aan te bieden.

Met een sterke focus op klanttevredenheid en kwaliteit, werkt DHL Global Forwarding nauw samen met hun klanten om hun logistieke uitdagingen aan te pakken. Ze bieden end-to-end oplossingen, waaronder transportplanning, douaneafhandeling en tracking & tracing, om ervoor te zorgen dat de goederen op tijd en in goede staat op hun bestemming aankomen.

Services van DHL Global Forwarding

 • Luchtvracht: DHL Global Forwarding biedt wereldwijde luchtvrachtdiensten aan, waarbij ze gebruik maken van een uitgebreid netwerk van luchtvaartmaatschappijen om vracht snel en efficiënt te transporteren.
 • Zeevervoer: Met hun expertise in zeevervoer biedt DHL Global Forwarding oplossingen voor het verschepen van grote hoeveelheden goederen over lange afstanden, met behulp van containerschepen en andere maritieme transportmiddelen.
 • Wegtransport: Voor nationaal en regionaal vrachtvervoer maakt DHL Global Forwarding gebruik van hun uitgebreide netwerk van wegtransportpartners om goederen over land te leveren.

“Bij DHL Global Forwarding begrijpen we dat elk bedrijf unieke logistieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke vereisten van onze klanten.”

Met hun wereldwijde aanwezigheid en uitgebreide ervaring in de logistieke sector is DHL Global Forwarding de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënt vrachtvervoer en betrouwbare logistieke oplossingen.

DHL eCommerce

DHL eCommerce is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen voor e-commerce, met een focus op het vergemakkelijken van het online winkelen. Met uitgebreide diensten zoals fulfilment, retourverwerking en bezorging, stroomlijnt DHL eCommerce het logistieke proces voor online retailers.

E-commerce logistiek is van cruciaal belang voor een succesvolle online winkelervaring. Door samen te werken met DHL eCommerce kunnen online retailers profiteren van een efficiënte en betrouwbare logistieke infrastructuur. Dit stelt hen in staat om hun klanten tijdige en naadloze bezorging te bieden, wat essentieel is voor het opbouwen van klanttevredenheid en het stimuleren van herhaalaankopen.

“DHL eCommerce biedt logistieke oplossingen voor online retailers, zodat zij zich kunnen concentreren op het bieden van een geweldige winkelervaring aan hun klanten.”

Met DHL eCommerce kunnen online retailers hun fulfilmentprocessen efficiënt en kosteneffectief organiseren. Door gebruik te maken van het wereldwijde netwerk en de expertise van DHL, kunnen zij hun voorraad beheren, producten op tijd verzenden en voldoen aan de verwachtingen van hun klanten.

 • Fulfilment: DHL eCommerce biedt fulfilmentdiensten om online retailers te helpen bij het opslaan, verpakken en verzenden van producten naar hun klanten. Dit vermindert de logistieke lasten van online retailers en stelt hen in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten.
 • Retourverwerking: DHL eCommerce zorgt voor een soepele retourverwerking, waardoor online retailers in staat zijn om retourzendingen efficiënt af te handelen en de klanttevredenheid te waarborgen. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij klanten en het bevorderen van herhaalaankopen.
 • Bezorging: DHL eCommerce biedt een breed scala aan bezorgopties, zoals thuisbezorging, afhalen bij een afhaalpunt en expresslevering, om te voldoen aan de verschillende behoeften van klanten. Dit zorgt voor flexibiliteit en gemak voor online shoppers, wat resulteert in een positieve winkelervaring.

Met DHL eCommerce kunnen online retailers profiteren van een betrouwbare e-commerce logistieke partner die hen helpt om te groeien en te slagen in de steeds competitiever wordende online markt.

DHL Freight

DHL Freight biedt uitgebreide transportdiensten en vrachtvervoer over de weg. Met hun jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk zorgen ze voor efficiënte en betrouwbare oplossingen voor het transporteren van goederen. Of het nu gaat om kleine pakketten of grote zendingen, DHL Freight staat klaar om de logistieke behoeften van klanten overal ter wereld te vervullen.

Met hun brede netwerk van terminals en hubs kunnen ze transportroutes optimaliseren en zorgen voor snelle doorlooptijden. Dit stelt bedrijven in staat om kostenefficiënt te werken en hun supply chain te optimaliseren. DHL Freight begrijpt dat betrouwbaarheid en tijdigheid cruciaal zijn in de transportsector en streeft ernaar om aan deze verwachtingen te voldoen.

Of het nu gaat om nationaal transport of internationale leveringen, DHL Freight biedt op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van hun klanten. Door te luisteren naar de eisen en wensen van bedrijven, kunnen ze de meest geschikte transportdiensten aanbieden om ervoor te zorgen dat goederen veilig en op tijd worden afgeleverd.

DHL Freight vrachtvervoer over de weg

DHL Freight heeft een sterke focus op kwaliteit en klantenservice. Ze begrijpen dat elk transport anders is en streven ernaar om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Met hun uitgebreide expertise en toewijding aan excellentie in de transportsector, is DHL Freight een betrouwbare partner voor het vrachtvervoer over de weg.

DHL Global Mail

DHL Global Mail is een toonaangevende provider van internationale postdiensten. Met jarenlange ervaring en een wereldwijd netwerk zorgt DHL Global Mail voor betrouwbare en efficiënte oplossingen voor de verzending van post en pakketten over de hele wereld.

Of je nu een klein bedrijf bent dat regelmatig internationale zendingen verstuurt, of een particulier die een pakket naar het buitenland wil verzenden, DHL Global Mail biedt de juiste oplossingen voor al je behoeften op het gebied van postverzending. Met hun uitgebreide logistieke netwerk kunnen ze de snelste en meest kosteneffectieve routes bepalen voor het verzenden van je post en pakketten.

Wat DHL Global Mail onderscheidt van andere internationale postdiensten is hun aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze begrijpen hoe belangrijk het is dat je post en pakketten veilig en op tijd aankomen op hun bestemming, en ze doen er alles aan om dit te garanderen. Met trackingmogelijkheden kun je je zendingen in realtime volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de status ervan.

Of je nu documenten, kleine pakketten of grote hoeveelheden post wilt verzenden, DHL Global Mail biedt flexibele verzendopties die aan je specifieke vereisten voldoen. Met verschillende leveringsservices, zoals standaard verzending, expresverzending en aangetekende verzending, kun je de optie kiezen die het beste bij je past.

Met DHL Global Mail kun je wereldwijd post en pakketten versturen met vertrouwen. Hun internationale postdiensten maken het gemakkelijk en betrouwbaar om zendingen over de hele wereld te verzenden.

DHL Global Mail streeft ernaar om je postverzendingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hun toegewijde klantenserviceteam staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je hebt. Of je nu meer informatie wilt over de verzendopties, een tarief wilt aanvragen of assistentie nodig hebt met de douaneafhandeling, ze staan altijd voor je klaar.

Met DHL Global Mail ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare partner voor al je internationale postdiensten. Of je nu een bedrijf bent dat wereldwijd opereert of gewoon een individu die een pakket naar het buitenland wil verzenden, DHL Global Mail heeft de expertise en ervaring om aan al je postverzendingsbehoeften te voldoen.

Voorbeelden van internationale postdiensten aangeboden door DHL Global Mail:

 • Standaard internationale postverzending
 • Express internationale postverzending
 • Aangetekende internationale postverzending
 • Track and trace voor realtime zendingstracking
 • Douaneafhandeling voor internationale verzendingen

DHL Parcel

DHL Parcel is de nationale pakketservice van DHL in Nederland. Als onderdeel van het wereldwijde DHL-netwerk biedt DHL Parcel snelle en betrouwbare bezorgdiensten voor pakketten binnen het land.

Met een uitgebreide dekking en efficiënte bezorgnetwerken zorgt DHL Parcel ervoor dat jouw pakketten veilig en op tijd worden bezorgd. Of het nu gaat om zakelijke zendingen of persoonlijke pakketten, DHL Parcel staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met DHL Parcel kun je rekenen op een uitgebreid scala aan bezorgopties. Of je nu een pakket wilt laten bezorgen bij een afhaalpunt, jouw pakket wilt volgen met trackinginformatie, of een handtekening bij ontvangst wilt, DHL Parcel biedt flexibele oplossingen die voldoen aan jouw verzendbehoeften.

Met de snelle en betrouwbare service van DHL Parcel hoef je je geen zorgen te maken over de bezorging van jouw pakketten. Of je nu een online winkelier bent die zijn klanten tevreden wil houden of gewoon een particulier die een pakket wilt versturen, DHL Parcel zorgt ervoor dat jouw pakketten veilig en op tijd worden bezorgd binnen Nederland.

blockquote>

Met DHL Parcel hoef je je geen zorgen te maken over de bezorging van jouw pakketten. Ze bieden een uitstekende service en leveren keer op keer betrouwbare resultaten. Ik vertrouw altijd op DHL Parcel voor al mijn nationale verzendingen. – Anna, tevreden klant

De voordelen van DHL Parcel:

 • Snelle en betrouwbare bezorging binnen Nederland
 • Flexibele bezorgopties, zoals afhaalpunten en trackinginformatie
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd
 • Uitgebreide dekking en efficiënte bezorgnetwerken

Met DHL Parcel kun je vertrouwen op een nationale pakketservice die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het verzenden van zakelijke pakketten of het ontvangen van online aankopen, DHL Parcel zorgt ervoor dat jouw pakketten veilig en op tijd worden bezorgd. Vertrouw op DHL Parcel voor al jouw bezorgbehoeften binnen Nederland.

DHL Express Freight

DHL Express Freight is dé specialist in spoedleveringen en vrachtvervoer op maat. Of je nu documenten, pakketten of zware vracht wilt verzenden, DHL Express Freight biedt betrouwbare en snelle oplossingen voor zendingen die dringend moeten worden bezorgd.

Met onze uitgebreide wereldwijde netwerk en jarenlange ervaring in de logistieke sector, kunnen wij aan al jouw vrachtvervoerbehoeften voldoen. Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport, DHL Express Freight zorgt ervoor dat jouw goederen veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen.

Onze spoedleveringen zijn ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan snelle en efficiënte logistieke oplossingen. Met onze expertise en geavanceerde transporttechnologieën kunnen wij jouw zendingen met spoed behandelen en binnen de kortst mogelijke tijd afleveren.

“Met DHL Express Freight kunnen we vertrouwen op de snelle en betrouwbare bezorging van onze vracht. Ze begrijpen de urgentie van onze zendingen en stellen nooit teleur!” – Sarah, tevreden klant

Of het nu gaat om belangrijke documenten die dezelfde dag nog bezorgd moeten worden of om grote vrachtladingen die snel naar een andere locatie moeten worden verplaatst, DHL Express Freight staat voor je klaar. Onze speciale vrachtdiensten zijn ontworpen om aan al jouw transportbehoeften te voldoen, ongeacht de omvang of de afstand.

 1. Spoedleveringen: Onze snelle en efficiënte diensten zorgen ervoor dat jouw zendingen met hoge prioriteit op tijd worden afgeleverd.
 2. Vrachtvervoer op maat: Wij bieden op maat gemaakte logistieke oplossingen die passen bij de specifieke vereisten van jouw vracht.
 3. Wereldwijde dekking: Met ons uitgebreide wereldwijde netwerk kunnen wij jouw goederen naar elke bestemming ter wereld verzenden.

DHL Express Freight

DHL Same Day

Heeft u een pakket of document dat dringend op dezelfde dag bezorgd moet worden? Maak dan gebruik van de snelle en betrouwbare koeriersdienst van DHL Same Day. Onze koeriers zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig wordt afgeleverd binnen Nederland.

Of het nu gaat om belangrijke contracten, spoedeisende medische leveringen of andere waardevolle pakketten, wij begrijpen dat tijd essentieel is. Met DHL Same Day hoeft u zich geen zorgen te maken over vertragingen of tussenstops. Onze koeriers halen uw zending op en bezorgen deze direct op de gewenste bestemming op dezelfde dag.

Onze koeriers zijn getraind om met de grootste zorg met uw pakketten en documenten om te gaan. We gebruiken geavanceerde technologie om de locatie en status van uw zending in real-time te volgen, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Gemak staat voorop bij DHL Same Day. U kunt eenvoudig een zending boeken via onze online portal of telefonisch contact opnemen met ons toegewijde klantenserviceteam. We werken ook samen met bedrijven die regelmatig gebruik maken van onze koeriersdienst, waardoor we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden voor al uw bezorgbehoeften op dezelfde dag.

Met DHL Same Day kunt u vertrouwen op een betrouwbare en snelle bezorging in Nederland. Wij streven ernaar om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen en uw zendingen tijdig en onbeschadigd af te leveren. Kies voor de koeriersdienst van DHL Same Day en ervaar de gemoedsrust van bezorging op dezelfde dag.

“Met DHL Same Day weet ik dat mijn spoedleveringen op tijd en zonder problemen worden bezorgd. Ze zijn altijd betrouwbaar en professioneel.”
– Sandra, tevreden klant

 • Snelle en betrouwbare koeriersdienst
 • Bezorging op dezelfde dag in Nederland
 • Geavanceerde trackingtechnologie
 • Gemakkelijk boeken via online portal of telefonisch
 • Op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven

DHL Parcel International

Met DHL Parcel International kunt u vertrouwen op betrouwbare internationale bezorgdiensten voor uw zendingen over de hele wereld. Of u nu pakketten of documenten wilt verzenden, DHL Parcel International zorgt ervoor dat uw zending veilig en snel op de bestemming aankomt.

Onze internationale bezorgdiensten zijn perfect voor bedrijven die wereldwijd willen versturen. Met ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring bieden wij efficiënte en betrouwbare oplossingen voor internationale leveringen.

Bij DHL begrijpen we hoe belangrijk het is om uw pakketten veilig en op tijd te bezorgen. Daarom maken we gebruik van geavanceerde trackingtechnologieën, zodat u altijd op de hoogte blijft van de status van uw zending. Onze toegewijde klantenservice staat ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met eventuele problemen.

FAQ

Welke bedrijven behoren tot het wereldwijde netwerk van DHL?

DHL wordt gevormd door verschillende dochterondernemingen en partners. Enkele voorbeelden van bedrijven die bij DHL horen zijn DHL Express, DHL Supply Chain, DHL Global Forwarding, DHL eCommerce, DHL Freight, DHL Global Mail, DHL Parcel, DHL Express Freight, DHL Same Day en DHL Parcel International.

Hoe werken deze bedrijven samen om de logistiek te optimaliseren?

De verschillende DHL-bedrijven werken nauw samen binnen het DHL-bedrijfsnetwerk om logistieke oplossingen van wereldklasse te bieden. Ze combineren hun expertise en middelen om efficiënte en betrouwbare diensten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.

Wat is DHL Express?

DHL Express is een belangrijk onderdeel van het DHL-bedrijfsnetwerk. Ze bieden snelle en betrouwbare logistieke oplossingen voor internationale verzending. Met hun wereldwijde netwerk leveren ze pakketten en vracht op tijd bij bestemmingen over de hele wereld.

Wat is DHL Supply Chain?

DHL Supply Chain is gespecialiseerd in supply chain management en biedt een breed scala aan logistieke diensten. Ze helpen bedrijven bij het optimaliseren van hun distributie- en voorraadbeheer, waardoor ze efficiënter en winstgevender kunnen opereren.

Wat is DHL Global Forwarding?

DHL Global Forwarding is een wereldwijde expediteur die gespecialiseerd is in vrachtvervoer via lucht, zee en land. Ze bieden op maat gemaakte logistieke oplossingen voor het transporteren van goederen over de hele wereld, waarbij ze rekening houden met de specifieke behoeften en eisen van klanten.

Wat is DHL eCommerce?

DHL eCommerce richt zich op het bieden van logistieke oplossingen voor e-commerce. Ze bieden diensten zoals fulfilment, retourverwerking en bezorging voor online retailers, waardoor ze efficiënt kunnen opereren en klanten een optimale winkelervaring kunnen bieden.

Wat is DHL Freight?

DHL Freight biedt uitgebreide transportdiensten en vrachtvervoer over de weg. Ze hebben een breed netwerk van terminals en hubs om de efficiëntie in het wegtransport te optimaliseren. Met hun expertise zorgen ze ervoor dat vracht veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Wat is DHL Global Mail?

DHL Global Mail is gespecialiseerd in internationale postdiensten. Ze bieden betrouwbare oplossingen voor de verzending van post en pakketten wereldwijd, waardoor zendingen snel en efficiënt kunnen worden afgehandeld.

Wat is DHL Parcel?

DHL Parcel is verantwoordelijk voor de nationale pakketservice van DHL. Ze bieden snelle en betrouwbare bezorgdiensten binnen Nederland, waarbij ze ervoor zorgen dat pakketten veilig en op tijd worden bezorgd.

Wat is DHL Express Freight?

DHL Express Freight is gespecialiseerd in spoedleveringen en vrachtvervoer op maat. Ze bieden betrouwbare en snelle oplossingen voor zendingen die dringend moeten worden bezorgd, zowel nationaal als internationaal.

Wat is DHL Same Day?

DHL Same Day biedt een snelle en betrouwbare koeriersdienst voor bezorging op dezelfde dag binnen Nederland. Ze zorgen ervoor dat pakketten en documenten snel en veilig worden afgeleverd, waardoor klanten kunnen vertrouwen op een snelle en efficiënte service.

Wat is DHL Parcel International?

DHL Parcel International biedt betrouwbare internationale bezorgdiensten voor zendingen over de hele wereld. Ze zorgen ervoor dat pakketten veilig en snel op hun bestemming aankomen, waarbij ze rekening houden met de specifieke vereisten en douaneprocedures van elk land.

Meer artikelen