Wie heeft de meeste volgers op TikTok?

wie heeft de meeste volgers op tiktok

TikTok heeft zich het afgelopen jaar enorm ontwikkeld en is uitgegroeid tot een van de meest populaire sociale media-platforms. Met meer dan een miljard gebruikers wereldwijd is het geen verrassing dat veel TikTok-gebruikers aanzienlijke volgersaantallen hebben bereikt. Maar wie heeft momenteel de meeste volgers op TikTok?

In dit artikel gaan we deze vraag beantwoorden en de top TikTok-gebruikers onderzoeken om te zien wie momenteel aan de top staat. We zullen ook enkele van de beste TikTok-accounts bespreken en kijken naar wat hen zo succesvol maakt op dit platform.

Belangrijkste punten

 • Ontdek wie momenteel de meeste volgers heeft op TikTok
 • Verken de populairste TikTok-gebruikers, top TikTok-profielen en succesvolle TikTok-gebruikers
 • Krijg inzicht in wat deze TikTokers zo speciaal maakt en hoe ze hun indrukwekkende volgersaantallen hebben bereikt
 • Leer meer over de beste TikTok-accounts die er zijn en wat maakt ze zo uniek
 • Laat je inspireren door deze ongelooflijk getalenteerde TikTokers en ontdek wat het geheim is van hun succes op dit platform

De populairste TikTok-gebruikers

Als het gaat om TikTok-influencers en beroemdheden, zijn er enkele namen die meteen in je opkomen. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van enkele van de populairste TikTok-gebruikers die wereldwijd bekend zijn geworden door hun creatieve en vermakelijke content.

 1. Charli D’Amelio (@charlidamelio)

  Met bijna 100 miljoen volgers is Charli D’Amelio veruit de meest gevolgde persoon op TikTok. De 16-jarige danseres uit Connecticut kreeg in 2019 bekendheid op het platform en is sindsdien alleen maar gegroeid. Haar dansvideo’s zijn populair over de hele wereld en hebben haar zelfs tot gastheer van de NBA All-Star Game 2020 gemaakt.

 2. Addison Rae (@addisonre)

  Addison Rae is een 20-jarige TikTok-ster uit Louisiana en heeft meer dan 70 miljoen volgers op het platform. Haar grappige dans- en lip-syncvideo’s hebben haar tot een van de meest gevolgde TikTok-gebruikers gemaakt. Ze heeft onlangs haar eigen make-uplijn en podcast uitgebracht en is snel uitgegroeid tot een van de grootste namen op TikTok.

 3. Zach King (@zachking)

  Zach King is een 31-jarige TikTok-gebruiker uit Oregon en staat bekend om zijn creativiteit en een unieke stijl van video’s maken. Hij heeft meer dan 60 miljoen volgers en creëert vaak korte, magische video’s waarin hij zogenaamde ’trucs’ doet en zijn kijkers verbaast.

Naast deze beroemde TikTokers zijn er nog talloze andere populaire TikTok-gebruikers, van dansers en muzikanten tot komieken en influencers. Of je nu op zoek bent naar grappige video’s of inspirerende dansroutines, er is altijd wel iemand te vinden die je op TikTok kunt volgen.

populaire TikTok-gebruikers

De beste TikTok-accounts: succesvolle TikTok-gebruikers

Als je op zoek bent naar geweldige content op TikTok, dan zijn deze beste TikTok-accounts zeker het volgen waard! Deze succesvolle TikTok-gebruikers hebben een enorme aanhang opgebouwd door hun unieke en creatieve content, en bieden hun volgers dagelijks de beste entertainment.

Een van de meest succesvolle TikTok-gebruikers is Charli D’Amelio. Met meer dan 100 miljoen volgers op TikTok is ze een ware sensatie geworden op het platform. Haar dansvideo’s en grappige content hebben haar enorm populair gemaakt, en ze heeft zelfs samengewerkt met enkele grote merken.

beste TikTok-accounts

Nog een populaire TikTok-gebruiker is Addison Rae. Met 75 miljoen volgers op TikTok is ze een van de meest gevolgde gebruikers op het platform. Haar dansvideo’s en make-up tutorials hebben haar een enorme aanhang bezorgd, en ze heeft ook al verschillende samenwerkingen achter de rug.

Een andere TikTok-gebruiker die het vermelden waard is, is Zach King. Hij is vooral bekend om zijn korte video’s waarin hij indrukwekkende magische trucs uitvoert. Met meer dan 50 miljoen volgers op TikTok heeft hij een echte fanbase opgebouwd en zijn video’s worden wereldwijd geliefd.

En tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, is er nog Will Smith. Ja, je leest het goed – Will Smith! De acteur heeft ook een TikTok-account en heeft al meer dan 8 miljoen volgers verzameld. Zijn grappige en speelse content laat zien dat hij niet alleen een geweldige acteur is, maar ook een echte entertainer.

Als je op zoek bent naar de beste content op TikTok, dan zijn deze succesvolle TikTok-gebruikers zeker het volgen waard. Hun creativiteit, originaliteit en entertainmentwaarde maken ze tot enkele van de beste TikTok-accounts op het platform.

Conclusie

Na het onderzoeken van de populairste TikTok-gebruikers en het bekijken van de top TikTok-profielen, kunnen we concluderen dat de meeste volgers op TikTok momenteel worden behaald door enkele van de grootste TikTok-beroemdheden en TikTok-influencers ter wereld.

De beroemdste TikTokers

Een van de beroemdste TikTokers en de persoon met de meeste volgers op TikTok is momenteel Charli D’Amelio, met meer dan 120 miljoen volgers. Andere bekende TikTok-gebruikers die veel volgers hebben weten te behalen zijn Addison Rae, Zach King, Bella Poarch en Dixie D’Amelio.

De beste TikTok-accounts

Er zijn echter ook vele andere TikTok-accounts die de moeite waard zijn om te volgen. Deze succesvolle TikTok-gebruikers hebben een grote achterban opgebouwd door middel van boeiende en creatieve content, waardoor volgers blijven terugkomen voor meer. Enkele van de beste TikTok-accounts zijn bijvoorbeeld Spencer Polanco Knight, Jalaiah Harmon, Brent Rivera en Michael Le.

Of je nu geïnteresseerd bent in dans, comedy, make-up, muziek of andere vormen van entertainment, er is altijd wel een TikTok-gebruiker die bij jouw interesses past en die jou kan inspireren en vermaken.

Dus, of je nu een fan bent van de meeste volgers op TikTok, de populairste TikTok-gebruikers, top TikTok-profielen, de beroemdste TikTokers, de beste TikTok-accounts of succesvolle TikTok-gebruikers, op dit platform is er voor ieder wat wils. Laat je inspireren en geniet van de fantastische content die deze ongelooflijk getalenteerde TikTokers te bieden hebben!

FAQ

Wie heeft de meeste volgers op TikTok?

Op dit moment heeft Charli D’Amelio de meeste volgers op TikTok. Ze is een bekende TikTok-gebruiker en content creator met miljoenen volgers.

Wie zijn de populairste TikTok-gebruikers?

Enkele van de populairste TikTok-gebruikers zijn Charli D’Amelio, Addison Rae, Zach King en Loren Gray. Ze hebben allemaal een gigantisch aantal volgers en worden erkend als enkele van de bekendste TikTokers.

Wat maakt een TikTok-account succesvol?

Een succesvol TikTok-account heeft meestal unieke en creatieve content. Het kan ook helpen om consistent te zijn in het plaatsen van video’s, betrokkenheid bij de community te tonen en trends te volgen. Het opbouwen van een loyale volgersbasis vereist tijd en inspanning, maar het kan leiden tot grotere kansen en mogelijkheden op het platform.

Wie zijn enkele van de beste TikTok-accounts om te volgen?

Enkele van de beste TikTok-accounts om te volgen zijn @charlidamelio, @addisonre, @zachking en @lorengray. Deze gebruikers hebben allemaal een unieke stijl en hebben een grote impact gehad op de TikTok-gemeenschap.

Wat zijn enkele tips om meer volgers op TikTok te krijgen?

Enkele tips om meer volgers op TikTok te krijgen zijn het creëren van interessante en boeiende content, het betrekken van je publiek door middel van interactie en het actief deelnemen aan trends en challenges. Het is ook belangrijk om consistent te zijn met het plaatsen van video’s en je profiel te promoten op andere sociale mediakanalen.