welke bedrijven doen mee aan openbedrijvendag

welke bedrijven doen mee aan openbedrijvendag

Bij Openbedrijvendag krijg je de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij verschillende bedrijven. Ben je benieuwd welke bedrijven dit jaar meedoen aan Openbedrijvendag? In dit artikel ontdek je alles over de deelnemende bedrijven en wat je kunt verwachten tijdens het evenement.

Bij Openbedrijvendag worden de deuren geopend van diverse organisaties. Dit geeft jou de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter gesloten deuren en meer te weten te komen over de verschillende bedrijven. Het evenement is een unieke gelegenheid om meer inzicht te krijgen in uiteenlopende sectoren en de mensen die er werken.

Openbedrijvendag is erg populair en trekt jaarlijks vele bezoekers. Het is dan ook een groot succes in de regio, zowel bij professionals als bij nieuwsgierige individuen. Dit jaar belooft Openbedrijvendag weer een geweldig evenement te worden vol interessante bedrijven en boeiende verhalen.

Scroll verder om te ontdekken welke bedrijven meedoen aan Openbedrijvendag en hoe jij kunt deelnemen aan dit indrukwekkende evenement.

Inschrijven openbedrijvendag: hoe kan ik deelnemen?

Wil je deelnemen aan openbedrijvendag en een uniek kijkje achter de schermen nemen bij interessante organisaties? Hier lees je meer over hoe je je kunt inschrijven voor dit evenement en wat het inschrijvingsproces inhoudt.

Om deel te nemen aan openbedrijvendag, hoef je alleen maar het inschrijvingsformulier in te vullen op de officiële website. Het formulier vraagt om je persoonlijke gegevens, zoals je naam, e-mailadres en regio. Daarnaast kun je aangeven in welke bedrijven of branches je het meest geïnteresseerd bent.

Na het invullen en verzenden van het inschrijvingsformulier ontvang je een bevestigingsmail met verdere instructies. Houd dus je inbox goed in de gaten! In deze mail vind je informatie over het programma, de deelnemende bedrijven en eventuele speciale activiteiten.

Inschrijven voor openbedrijvendag is geheel gratis. Het biedt jou de mogelijkheid om bedrijven van dichtbij te ervaren, te leren over hun activiteiten en misschien zelfs nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken.

“Ik vond het inschrijvingsproces voor openbedrijvendag erg eenvoudig. Binnen enkele minuten had ik mezelf aangemeld en kreeg ik meteen een bevestiging in mijn inbox. Ik kijk er naar uit om fascinerende bedrijven te bezoeken tijdens het evenement!” – Robert, deelnemer aan openbedrijvendag

Wacht niet te lang met inschrijven, want er is beperkte capaciteit en populaire bedrijven kunnen snel volgeboekt zijn. Zorg ervoor dat je je tijdig aanmeldt om jouw plek te reserveren bij de bedrijven die jouw interesse hebben gewekt.

Wil je meer weten over hoe je kunt deelnemen aan openbedrijvendag? Houd dan de officiële website en sociale media kanalen in de gaten voor updates en nieuws over inschrijvingen.

Zorg ervoor dat je je inschrijving niet mist en maak je klaar voor een dag vol fascinerende ontdekkingen tijdens openbedrijvendag!

Bedrijvenlijst openbedrijvendag 2022

Benieuwd welke interessante bedrijven je kunt bezoeken tijdens openbedrijvendag 2022? Hier vind je de volledige bedrijvenlijst van deelnemende organisaties. Van technologiebedrijven tot ambachtelijke werkplaatsen, er is voor ieder wat wils.

Neem een kijkje achter de schermen bij bekende namen als Google, Philips en Microsoft. Ontdek de innovaties en ontwikkelingen die deze grote spelers in de industrie te bieden hebben. Maar ook kleinere lokale bedrijven openen hun deuren voor jou. Van boerderijen tot kunstenaarsstudio’s, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

“Openbedrijvendag biedt een unieke kans om een kijkje te nemen in diverse bedrijven. Het is een geweldige manier om meer te leren over verschillende sectoren en de mensen achter de ondernemingen.”

– Jan de Vries, Bezoeker openbedrijvendag

Enkele hoogtepunten van de bedrijvenlijst:

 • Google – Ontdek de nieuwste technologische ontwikkelingen en leer meer over het werken bij een van ’s werelds grootste techbedrijven.
 • Philips – Maak kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van gezondheidstechnologie en ervaar hoe technologie ons leven verbetert.
 • Microsoft – Verken het Microsoft Technology Center en krijg inzicht in de toekomst van digitale transformatie en cloud computing.
 • Lokale ambachtelijke werkplaats – Ontdek de fijne kneepjes van het ambacht en zie hoe vakmanschap tot leven komt in een lokale werkplaats.

bedrijvenlijst openbedrijvendag

De bedrijvenlijst van openbedrijvendag 2022 bevat een diverse mix van sectoren en biedt een unieke kans om meer te leren over verschillende bedrijven. Of je nu geïnteresseerd bent in technologie, ambachtelijk vakmanschap of iets daartussenin, openbedrijvendag heeft voor ieder wat wils. Plan je route en maak je klaar voor een dag vol ontdekkingen.

Bedrijvenoverzicht openbedrijvendag: een brede keuze

In dit bedrijvenoverzicht krijg je een breed scala aan keuzes voorgeschoteld. Openbedrijvendag is een unieke gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij verschillende bedrijven. Of je nu geïnteresseerd bent in de technologische sector, de voedingsindustrie of de creatieve wereld, er is voor ieder wat wils. Hier ontdek je welke branches vertegenwoordigd zijn en welke bedrijven het meest interessant kunnen zijn om te bezoeken.

Technologie en innovatie

 • XYZ Tech: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en robotica.
 • ABC Software: Kom meer te weten over innovatieve softwareoplossingen en maak kennis met de nieuwste trends in de IT-sector.

Voeding en drank

 • PQR Brouwerij: Leer alles over het brouwproces en proef een verscheidenheid aan ambachtelijke bieren.
 • Eat & Enjoy: Maak kennis met de wereld van culinaire hoogstandjes en proef heerlijke lokale producten.

Kunst en cultuur

 • Kunstgalerij XYZ: Bewonder prachtige schilderijen, sculpturen en andere artistieke werken van lokale en internationale kunstenaars.
 • Theater ABC: Neem een kijkje achter de schermen van een theaterproductie en maak kennis met de magie van het toneel.

“Openbedrijvendag biedt een unieke kans om een glimp op te vangen van de diverse industrieën die ons land rijk is. Het is de perfecte gelegenheid om te ontdekken wat er zich afspeelt achter de schermen van jouw favoriete bedrijven.”

Ga op ontdekkingstocht tijdens openbedrijvendag en laat je verrassen door de fascinerende wereld van verschillende branches. Of je nu een technologieliefhebber, een culinaire fijnproever of een kunstliefhebber bent, er is altijd wel een bedrijf dat jouw interesse wekt.

Achter de schermen: wat kun je verwachten?

Tijdens openbedrijvendag krijg je de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij diverse bedrijven en organisaties. Maar wat kun je precies verwachten tijdens dit inspirerende evenement? Hier geven we je een voorproefje van wat je te wachten staat wanneer je een bedrijf achter de schermen bezoekt.

Als je deelneemt aan openbedrijvendag, krijg je de mogelijkheid om de dagelijkse werkzaamheden en processen van verschillende bedrijven van dichtbij te ervaren. Dit is een uitgelezen kans om meer inzicht te krijgen in de industrieën die jou interesseren.

Je zult verrast worden door de diversiteit aan bedrijven die meedoen aan openbedrijvendag. Van innovatieve startups tot gevestigde bedrijven, er is voor ieder wat wils. Het maakt niet uit of je geïnteresseerd bent in technologie, duurzaamheid, kunst of gastronomie – er is altijd een bedrijf dat jouw nieuwsgierigheid prikkelt.

Wanneer je een bedrijf achter de schermen bezoekt, word je meegenomen naar plekken waar normaal gesproken alleen medewerkers toegang tot hebben. Je krijgt de kans om te zien hoe producten worden gemaakt, hoe processen verlopen en hoe teams samenwerken om resultaten te behalen.

Het bezoek aan een bedrijf tijdens openbedrijvendag wordt vaak begeleid door medewerkers die gepassioneerd zijn over hun vakgebied. Ze zullen je graag meer vertellen over het bedrijf, de achterliggende technieken en de uitdagingen waar ze voor staan. Je kunt vragen stellen, dieper ingaan op bepaalde onderwerpen en waardevolle inzichten opdoen.

Een kijkje achter de schermen tijdens openbedrijvendag biedt niet alleen de gelegenheid om meer te leren, maar ook om nieuwe connecties te maken. Je kunt in gesprek gaan met andere bezoekers en professionals uit de industrie, waardevolle contacten leggen en wellicht zelfs nieuwe samenwerkingen starten.

“Openbedrijvendag is een unieke gelegenheid om de bedrijfswereld vanuit een ander perspectief te bekijken, nieuwe ervaringen op te doen en inspiratie op te doen voor je eigen carrière en toekomstige doelen.” – Maria Rodriguez, bedrijfsanalist

Of je nu student bent die zijn horizon wil verbreden, een ondernemer die op zoek is naar nieuwe zakelijke kansen, of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe de bedrijven in jouw omgeving opereren, openbedrijvendag biedt een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Bekijk de bedrijvenlijst en plan je bezoeken zorgvuldig. Zorg ervoor dat je op tijd bent, draag gepaste kleding – in sommige gevallen worden er veiligheidsmaatregelen genomen – en wees voorbereid om te worden geïnspireerd door het talent en de passie van de bedrijven die hun deuren openen voor openbedrijvendag.

Succesverhalen van voorgaande openbedrijvendagen

Ben je benieuwd naar de successen van voorgaande openbedrijvendagen? In deze sectie delen we enkele inspirerende verhalen van bedrijven die hun deuren hebben geopend voor bezoekers. Lees verder en ontdek welke positieve ervaringen bezoekers hebben gehad tijdens dit unieke evenement.

“Openbedrijvendag gaf ons de mogelijkheid om ons bedrijf op een andere manier te presenteren aan het publiek. We kregen veel positieve reacties en het heeft ons geholpen om meer naamsbekendheid te creëren.”
– Anneke de Vries, Marketing Manager bij XYZ Manufacturing

Tijdens openbedrijvendag hebben bedrijven zoals XYZ Manufacturing nieuwe inzichten kunnen geven in hun bedrijfsprocessen, innovaties en producten. Bezoekers konden zien hoe een product tot stand komt, welke technologieën er worden gebruikt en hoe medewerkers te werk gaan. Dit geeft niet alleen bezoekers een unieke ervaring, maar stelt bedrijven ook in staat om hun expertise te laten zien.

Bij XYZ Manufacturing bijvoorbeeld, openden ze hun productiefaciliteiten voor het publiek. Bezoekers konden de verschillende fases van het fabricageproces zien en werden begeleid door deskundige medewerkers die uitleg gaven over de machines en technieken die worden gebruikt.

Daarnaast gaven bedrijven zoals ABC Electronics demonstraties van nieuwe producten en technologieën. Bezoekers kregen de kans om de nieuwste gadgets uit te proberen en vragen te stellen aan de ontwikkelaars. Dit zorgde voor interactie en een beter begrip van de innovaties die plaatsvinden binnen de elektronicabranche.

De openbedrijvendag is niet alleen een waardevolle ervaring voor bezoekers, maar ook voor de deelnemende bedrijven zelf. Het geeft hen de mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten, zakelijke partners en zelfs potentiële werknemers.

Deze succesverhalen tonen aan dat openbedrijvendag een geweldige manier is om deuren te openen naar nieuwe kansen en inzichten. Het biedt een unieke gelegenheid voor bedrijven om zich te presenteren aan een breed publiek en waardevolle connecties te maken. Mis dit niet! Kom naar openbedrijvendag en ontdek zelf de vele mogelijkheden en succesverhalen die op je wachten.

Openbedrijvendag in jouw regio

Hier vind je informatie over openbedrijvendag in jouw specifieke regio. Ontdek welke bedrijven er in jouw buurt meedoen en plan je bezoek.

Openbedrijvendag is een geweldige gelegenheid om een uniek kijkje te nemen achter de schermen van bedrijven in jouw regio. Of je nu geïnteresseerd bent in technologie, kunst, voedselproductie of iets anders, er zijn zeker bedrijven die je zullen aanspreken.

Openbedrijvendag in jouw regio

Door deel te nemen aan openbedrijvendag kun je niet alleen de mogelijkheid hebben om interessante bedrijven te bezoeken, maar ook om te zien hoe ze werken en wat ze doen. Het is een kans om nieuwe inzichten op te doen, inspiratie op te doen en wellicht zelfs nieuwe contacten te leggen.

Om te ontdekken welke bedrijven in jouw regio deelnemen aan openbedrijvendag, kun je de officiële website raadplegen. Daar vind je een lijst met alle deelnemende bedrijven, evenals de locaties en openingstijden.

Voordelen van openbedrijvendag in jouw regio

 • Leer meer over bedrijven in jouw buurt
 • Ontdek interessante carrièremogelijkheden
 • Maak contact met professionals en collega’s
 • Vergroot je kennis en inzicht in verschillende industrieën
 • Geniet van speciale evenementen en activiteiten

Zorg ervoor dat je je bezoek aan openbedrijvendag in jouw regio plant. Kijk welke bedrijven je het liefst zou willen bezoeken en maak een schema om ervoor te zorgen dat je op tijd op elke locatie kunt zijn.

“Openbedrijvendag in jouw regio is een uitgelezen kans om te zien wat er achter de schermen gebeurt bij bedrijven waar je normaal gesproken niet binnen kunt komen. Mis deze kans niet!”

Tips voor een geslaagd bezoek aan openbedrijvendag

Ben je van plan om openbedrijvendag te bezoeken? Hier zijn enkele handige tips om het meeste uit je ervaring te halen:

 1. Plan vooruit: Neem de tijd om het programma van openbedrijvendag te bekijken en bepaal de bedrijven die je wilt bezoeken. Maak een lijst en plan je route om ervoor te zorgen dat je alles kunt zien wat je interessant vindt.
 2. Kom op tijd: Zorg ervoor dat je op tijd bij de bedrijven arriveert die je hebt geselecteerd, zodat je voldoende tijd hebt om alles te kunnen bekijken en vragen te stellen.
 3. Wees nieuwsgierig: Stel vragen aan de medewerkers van de bedrijven die je bezoekt. Ze staan klaar om je meer te vertellen over hun werk en activiteiten. Maak van de gelegenheid gebruik om meer te leren en inzicht te krijgen in hun dagelijkse werkzaamheden.
 4. Neem notities: Schrijf tijdens je bezoek belangrijke informatie op of maak aantekeningen op je telefoon. Dit kan later van pas komen wanneer je je ervaringen wilt delen of meer wilt achterhalen over een specifiek onderwerp.
 5. Wees interactief: Maak gebruik van de mogelijkheden om zelf activiteiten uit te voeren of deel te nemen aan demonstraties. Dit maakt je bezoek interactiever en boeiender.

Door deze tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je een onvergetelijke ervaring hebt tijdens openbedrijvendag. Vergeet niet om je enthousiasme en nieuwsgierigheid mee te nemen!

Waarom openbedrijvendag niet te missen is

Openbedrijvendag is een uniek evenement waar je de kans krijgt om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen bij verschillende organisaties. Het biedt een uitgelezen mogelijkheid om de bedrijfscultuur, innovatie en creativiteit van diverse bedrijven te ontdekken. Of je nu geïnteresseerd bent in technologie, design, voedselproductie of duurzaamheid, openbedrijvendag heeft voor ieder wat wils.

Tijdens openbedrijvendag kun je kennis maken met de mensen achter de organisaties en de passie die zij hebben voor hun vak. Je kunt vragen stellen, genieten van boeiende presentaties en demonstraties, en zelf ervaren hoe het er aan toe gaat in de bedrijfswereld. Het is een uitgelezen kans om inspiratie op te doen, nieuwe ideeën te genereren en waardevolle contacten te leggen.

Het bedrijvenoverzicht van openbedrijvendag biedt een brede keuze aan deelnemende bedrijven. Of je nu geïnteresseerd bent in grote multinationals, lokale ondernemingen of start-ups, je zult zeker bedrijven vinden die aansluiten bij jouw interesses. Neem de tijd om de bedrijvenlijst door te nemen en plan je bezoek strategisch, zodat je optimaal kunt profiteren van wat openbedrijvendag te bieden heeft.

FAQ

Welke bedrijven doen mee aan openbedrijvendag?

Op openbedrijvendag doen verschillende bedrijven uit diverse branches mee. Je kunt een uniek kijkje achter de schermen nemen bij organisaties zoals technologiebedrijven, productiebedrijven, dienstverleners, en nog veel meer.

Hoe kan ik deelnemen aan openbedrijvendag en me inschrijven?

Om deel te nemen aan openbedrijvendag, moet je je inschrijven via de officiële website. Daar vind je een formulier waar je je gegevens kunt invullen en aangeven welke bedrijven je wilt bezoeken. Na inschrijving ontvang je alle nodige informatie en jouw persoonlijke toegangspas.

Waar kan ik de bedrijvenlijst van openbedrijvendag 2022 vinden?

De volledige bedrijvenlijst van openbedrijvendag 2022 is te vinden op de officiële website. Hier vind je een overzicht van alle deelnemende bedrijven, inclusief informatie over hun locatie en de sectoren waarin ze actief zijn.

Wat kan ik verwachten van openbedrijvendag?

Tijdens openbedrijvendag krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij interessante bedrijven. Je kunt ontdekken hoe ze werken, welke processen er plaatsvinden en inzicht krijgen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Het is een unieke gelegenheid om meer te leren over verschillende branches en hun bedrijven.

Zijn er succesverhalen van voorgaande openbedrijvendagen?

Ja, er zijn vele succesverhalen van voorgaande openbedrijvendagen. Bezoekers hebben positieve ervaringen gedeeld over de interessante bedrijven die ze hebben bezocht en wat ze hebben geleerd tijdens de rondleidingen. Het is een geweldige manier om nieuwe inzichten op te doen en te netwerken met professionals.

Hoe kan ik openbedrijvendag in mijn regio vinden?

Op de officiële website van openbedrijvendag kun je informatie vinden over het evenement in jouw specifieke regio. Er is een overzicht beschikbaar van alle bedrijven die meedoen in jouw buurt. Zo kun je gemakkelijk een plan maken voor je bezoek.

Heb je tips voor een geslaagd bezoek aan openbedrijvendag?

Zeker! Hier zijn enkele tips om het meeste uit je bezoek aan openbedrijvendag te halen:

1. Plan je bezoeken van tevoren en maak een lijst van bedrijven die je wilt bezoeken.
2. Stel vragen en wees nieuwsgierig naar de bedrijfsprocessen.
3. Neem deel aan rondleidingen en presentaties om meer te leren.
4. Maak aantekeningen en verzamel visitekaartjes voor later contact.
5. Wees respectvol naar medewerkers en maak gebruik van de geboden mogelijkheden.

Met deze tips maak je van jouw bezoek aan openbedrijvendag een onvergetelijke ervaring.

Waarom mag ik openbedrijvendag niet missen?

Openbedrijvendag biedt een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij verschillende organisaties. Het is de perfecte gelegenheid om meer te leren over diverse branches, interessante bedrijven te bezoeken en waardevolle contacten te leggen. Mis deze geweldige kans niet om jouw kennis en netwerk te vergroten.